domače slovenske jedi, mednarodna kuhinja, jedi iz divjačine, ribje jedi in morski sadeži, sladkovodne ribe, vegetarijanske jedi, jedi na žaru

Dopolnilna ponudba

  • Plesišče
  • Rekreacijski center, ogled konjev - kasačev

Posebnosti

  • Bograč, prleške in prekmurske specialitete
  • ržen kruh, meso iz tünke, govedina iz juhe, štajerska kisla juha in bograč, pečenke in steaki in v sezoni domače koline, bujta repa in prleški štruklji, prleška in prekmurska gibanica in postržjača. Možen ogled in občudovanje vrhunskih kasačev
  • Osnovo kulinarične ponudbe gostilne Zorko predstavljajo prleške jedi, posebej znani so njihovi prleški ajdovi žganci in zapečeni štruklji.
  • Priljubljene so tudi koline, divjačinske jedi ter nadevane telečje prsi.

Vina

  • pest odprtih in pest lokalnih buteljčnih vin. Žganjeljubom bo čisto ustrezala nežna slivovka

Delovni čas

09:00-24:00, nedelja: zaprto. Za večje najavljene skupine odpremo tudi ob nedeljah.

Gostilna Zorko © 2018